David Byrne og Fatboy Slim afslører trackliste

Via Gaffa

David Byrne og Fatboy Slim afslører trackliste
Gaffa
By Anders Hjortskov
Foto: Jacob Dinesen
15 December 2009

Det umage par har endelig en udgivelsesdato klar til det omfattende projekt "Here Lies Love", der bliver velbesøgt

I lang tid har Talking Heads-frontmanden David Byrne (billedet) og produceren Fatboy Slim arbejdet sammen om en musical om den tidligere førstedame på Filippinerne, Imelda Marcos, som senere udviklede sig til en udgivelse med en lang række prominente sangerinder. Nu er tracklisten og udgivelsesdatoen klar til, hvad der viser sig at være et helt bokssæt kaldet "Here Lies Love".

Boksen kommer til at indeholde en dvd, en bog om Imelda Marcos og ikke mindst det længe ventede musik på to cd"er. Musikken er naturligvis komponeret af de to bagmænd, Fatboy Slim og David Byrne, som i den tilhørende bogs indledning fortæller:

"Den historie, som jeg er interesseret i, handler om at spørge, hvad der driver sådanne magtfulde personer? Hvordan skaber de og genskaber dig sig selv? Jeg synes, det kunne være spændende, hvis man kunne opleve det i en klub-atmosfære. Kan man føre en historie og en form for teater ind i diskoverden? Hvis det var muligt, ville det være fantastisk."

På resultatet af Byrnes' og Slims anstrengelser er Nellie McKay, Florence Welch fra Florence and the Machine og Martha Wainwright blandt de kunstnere, der endnu ikke var offentliggjorte, mens David Byrne og nu også Steve Earle er de eneste mandlige vokaler på den lange liste. Om det alt sammen går op i en højere enhed, vil vise sig, når udgivelsen er på hylderne den 23. februar næste år.

December Radio David Byrne Presents: Arabia

More Info